halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterskor till Ortopedi/geriatrikavdelning

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-01

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterskor till Ortopedi/geriatrikavdelning

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterskor till vårdenhet med inriktning ortopedi/geriatrik. Avdelningen är en akutvårdsavdelning för ortopediska skador. Här vårdas allt mellan fotledsfrakturer till nackfrakturer. Du jobbar i parvård SSK och USK. 

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 44-04.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ortopedi, kirurgi (pre- och postoperativ vård) samt geriatrisk vård. 
 
DIN PROFIL

Vi välkomnar dig som är Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterskor till Ortopedi/geriatrikavdelning

Centric Care AB