halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till rättspsykiatri i Vänersborg

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-21

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till rättspsykiatri i Vänersborg

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska med intresse av att arbeta inom rättspsykiatri. Uppstart v. 35!

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 35-48.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanligt arbete för sjuksköterska inom psykiatri.

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som har arbetat minst 2 år som legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet inom psykiatri. Det är meriterande om du har erfarenhet av rättspsykiatri, men inget krav. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till rättspsykiatri i Vänersborg

Centric Care AB