halsojobb.se

logga

Centric Care söker sjuksköterska till medicinavdelning i sydöstra Sverige

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-21

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till medicinavdelning i sydöstra Sverige

Upplev den småländska kusten! Att arbeta inom bemanning som sjuksköterska ger dig möjligheten att resa överallt i Sverige för att ta uppdrag. Här finns chansen att ta ett lång uppdrag för att upptäcka den småländska kusten. Vi hjälper dig med boende och resor! Om du redan bor i området vet du redan hur härligt område det är, då kan du läsa vidare för att härligt uppdrag. 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en medicinavdelning i sydösta Sverige. 

Avdelningen är inriktad mot allmän invärtesmedicin med inriktning mot endokrinologi, pulmonologi, hematologi, stroke och TIA samt geriatrisk vård. Enheten har även palliativa platser.

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 35 (2021) -2 (2022)

ARBETSTID 
Heltid, dag samt kväll
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av slutenvård, gärna erfarenhet av att ha arbetat med strokepatienter. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till medicinavdelning i sydöstra Sverige

Centric Care AB