halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Centric Care söker sjuksköterska till HSV i Växjö

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Centric Care söker sjuksköterska till HSV i Växjö

Drömmer du om mer frihet i vardagen, att få bestämma över din egen arbetstid och även få högre lön? Hos oss på Centric Care skräddarsyr vi jobb efter dina önskemål. Bli en del av team Centric Care idag!
 

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag inom hemsjukvården i Växjö. Behovet är främst kvällar och/ eller nätter och det finns möjlighet att både arbeta heltid eller deltid utefter din tillgänglighet.  

Vi söker dig som är trygg med självständigt arbete, i rollen som sjuksköterska ingår allt ifrån dosettdelning till mer avancerad vård och behandling som ex central infart, infusioner, injektioner, avancerade såromläggningar, PCA-pumpar. Du behöver kunna göra egna bedömningar av tillstånd på patienter och adekvata åtgärder, du ska också kunna handleda och ge råd via telefon till undersköterskekollegor.

Uppdragsperioden är från vecka 18 – 34, med möjlighet till förlängning i höst. 
 

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfarenhet av hemsjukvård. 
 

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker sjuksköterska till HSV i Växjö

Centric Care AB