halsojobb.se

logga

Centric Care söker IVA-sjuksköterska till norra Stockholm

Ansök nu

Centric Care söker IVA-sjuksköterska till norra Stockholm

OM UPPDRAGET
Centric Care söker nu dig som är en trygg legitimerad IVA-sjuksköterska för spännande och viktigt uppdrag på sjukhus i norra Stockholm. 

UPPDRAGSPERIOD
Juni-sept

ARBETSTID 
Dag, kväll, natt med stora chanser att påverka schema 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER OCH PROFIL

  • Du är en trygg Intensivvårdssjuksköterska med flera års erfarenhet av yrket på IVA

  • Du har god vana och behörighet till journalsystemet take care

  • Du har vana från infusionspumpar från Kabi Fresenius, respiratorer från Maquet, Servo-I, samt övervakningsutrustning från GE.

Kontinuerlig dialys sker med hjälp av Prismaflex men är ej ett krav

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker IVA-sjuksköterska till norra Stockholm

Centric Care AB