halsojobb.se

logga

Centric Care söker barnsjuksköterska till barnavdelning i Ystad

Ansök nu

Centric Care söker barnsjuksköterska till barnavdelning i Ystad

OM UPPDRAGET
Nu söker Centric Care dig som är sjuksköterska med specialistutbildning barn för ett uppdrag på barn och ungdomsavdelning i Ystad. 
På avdelningen vårdas barn och unga som ännu inte har fyllt 18 år och som behöver vård under en eller flera dagar. Det kan till exempel vara för astma eller luftvägsproblem, diabetes, mag- och tarmsjukdomar, en hjärnskakning eller benbrott.
Hit kommer även barn och unga som behöver opereras akut för att få vård, och barn och unga som ska eller redan har opererats för problem med öron, näsa eller hals.

UPPDRAGSPERIOD
Omgående till och med januari 2022. 

ARBETSTID 
Heltid, dag, kväll samt nattjänst.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barn och ungdomsavdelning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad barnsjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker barnsjuksköterska till barnavdelning i Ystad

Centric Care AB