halsojobb.se

logga

Centric Care söker anestesisjuksköterska till OP i Hässleholm

Ansök nu

Centric Care söker anestesisjuksköterska till OP i Hässleholm

Nu finns chansen för dig som är anestesisjuksköterska att ta uppdrag i Hässleholm. Med Centric Care får du trygghet och personligt engagemang när du är ute på uppdrag. 
Om du inte redan bor i Hässleholm kan vi hjälpa till med boende och resor! 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad anestesisjuksköterska till en anestesi- och operationsavdelning i Hässleholm. 

UPPDRAGSPERIOD
Omgående till och med Januari 2022. 

ARBETSTID 
Heltid, dagtjänst. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet med inriktning mot anestesi- och operation.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att utföra omvårdnads- och patientarbete, rådgivning, läkemedelshantering, kontakt med anhöriga mm.
 
DIN PROFIL

Legitimerad anestesisjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker anestesisjuksköterska till OP i Hässleholm

Centric Care AB