halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Boendestödjare till Torparegatan

Ansök nu

Boendestödjare till Torparegatan

Om arbetsplatsen

Råd och Stöd är den kommunala utföraren med verksamheter inom Daglig Verksamhet, Individ och familjeomsorg, och Socialpsykiatri.  Vi är ungefär 550 medarbetare och hos oss finns många olika verksamheter och medarbetare med olika kompetens och erfarenhet. Målgruppen inom Socialpsykiatrin är personer med psykiska och/ eller neuropsykiatriska funktionsvariationer samt personer med missbruksproblematik. Inom området finns stödboenden, personligt ombud och boendestöd. Vi ansvarar även för den psykiatriska hemsjukvården. 

Torparegatans boendestöd är beläget i stadsdelen Lambohov, vi ger stöd till personer med ett pågående eller före detta missbruk samt till personer med en psykiatrisk/neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Verksamheten är inrymt i Torparegatans servicehus där vi som personal utgår ifrån, hem till våra klienter som bor i närområdet.  Vi  har för närvarande 26 klienter som vi stödjer och hjälper under dygnets alla timmar. Hos oss arbetar vi utifrån ett sex veckors schema med tjänstgöring dag, kväll och helg. Verksamheten har vaken nattpersonal. I arbetsgruppen ingår också en gruppledare på 100%. 

Arbetsbeskrivning

Utifrån ett kontaktmannaskap kommer du tillsammans med personen strukturera dennes vardag efter dennes behov. Stödet till personen ska ges med respekt för självbestämmande och integritet så att det stärker personens tilltro till sin egen förmåga. Personalen på Torparegatans boendestöd jobbar utifrån arbetsmetoderna Ett Självständigt Liv, Motiverande intervju och Lågaffektivt bemötande. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att motivera till social samvaro, sysselsättning och nykterhet. Du kommer föra journal samt upprätta och följa upp genomförandeplaner. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsarbete och medicinhantering. Vi erbjuder kontinuerlig handledning.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska/skötare gärna med inriktning psykiatri eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av psykiatri, omvårdnad, missbruk och/eller neuropsykiatri är meriterande. Det är också meriterande om du har relevanta utbildningar inom området samt genomgått ESL-utbildning, MI-utbildning och utbildning inom pedagogiskt arbetssätt. God kunskap i svenska språket både tal och skrift krävs då vi dokumenterar och journalför i det dagliga arbetet. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. 

Vi söker dig som är självgående samt har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och skapar delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du påverkar såväl diskussioners inriktning som andra personers motivation och känner stolthet för ditt jobb. Du är trygg, stabil och har självinsikt samt ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.  

Information om tjänsten

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 230831 med ev möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10061

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev. 

Dela detta jobb

Boendestödjare till Torparegatan

Linköpings kommun