halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Boendestödjare till psykiatriboendet Ekhult

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-29

Ansök nu

Boendestödjare till psykiatriboendet Ekhult

Om arbetsplatsen  

Psykiatriboendet Ekhult är för personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Boendet är uppdelat i två delar; en del för korttidsplatser och den andra för permanenta vårdplatser. De  permanenta platserna riktar sig mot en äldre målgrupp. Boendet ligger i natursköna Ljung ca 2,5 mil utanför Linköping. På arbetsplatsen finns det en gruppledare och sjuksköterska.

Arbetsgruppen består av totalt 12 medarbetare. 9 medarbetare arbetar dag/kväll och 3 nattarbetare. Arbetstiderna för denna tjänst är förlagda till dag/kväll.

Arbetsbeskrivning 

Utifrån ett kontaktmannaskap ansvarar du för att tillsammans med de boende strukturera deras vardag. Insatsernas omfattning och innehåll utformas tillsammans med den boende i en genomförandeplan utifrån individens behov. Stöd skall ges med respekt för självbestämmande och integritet och ges på ett sådant sätt att det stärker den boendes tilltro till sin egen förmåga. 

I arbetsuppgifterna ingår att erbjuda och motivera de boende till aktiviteter/social gemenskap/sysselsättning med stöd av MI och ett pedagogiskt förhållningssätt. Insatserna kan vara praktiskt pedagogiskt stöd, stöd i myndighetskontakter, stöd i ekonomisk planering, stödsamtal, omvårdnad med mera. Att föra social dokumentation och arbeta aktivt med uppföljning av genomförandeplaner ingår i arbetet. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande. Vi erbjuder kontinuerlig handledning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska eller skötare gärna med inriktning psykiatri eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av psykiatri och/eller neuropsykiatri. Om du också har kunskap om missbruksproblematik är det meriterande. Erfarenhet av socialt arbete och omvårdnadsarbete är meriterande. Det är också meriterande om du har relevanta utbildningar inom området samt genomgått ESL-utbildning, MI-utbildning samt utbildning i lågaffektivt bemötande. God svenska i tal och skrift krävs då vi använder språket som arbetsredskap och skriver dokumentation. B-körkort för manuell bil är ett krav.  

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du planerar och organiserar ditt och enhetens arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du lugn och stabil även i stressade situationer och fokuserar på rätt saker. Du har därtill lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. I ditt arbete kan du väga för och nackdelar med olika beslut och visa på ett gott omdöme i dina val. Du tycker om utmaningar och du tar ansvar för dina uppgifter.  

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9622

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Boendestödjare till psykiatriboendet Ekhult

Linköpings kommun