halsojobb.se

Boendestödjare till Fokushuset

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Boendestödjare till Fokushuset

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Som Boendestödjare arbetar du med individuellt anpassat stöd i vardagen. Du hjälper till att utveckla kundens/brukarens färdigheter med mål att hen självständigt ska klara sin vardag. Det kan innebära till exempel stöd till inköp, planering av inköp, besök hos läkare eller myndighet, stöd till tvätt, städning, socialt stöd. Boendestödet utgår från uppdragsbeställning från kommunens biståndshandläggare. 
Du kommer att ingå i Fokushuset och samverka med övriga delar inom verksamheten med brukaren i fokus. 
 
Om dig
Vi utgår ifrån att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Därtill har du en skötarutbildning eller motsvarande, och tidigare erfarenhet av målgruppen. Vi ser gärna att du har utbildning i MI-motiverande samtal samt ESL- ett självständigt liv. Du behöver ha B-körkort för manuell växellåda. Dokumentationserfarenhet i ProCapita är meriterande.  
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   
Tillträde februari 2019.

Dela detta jobb

Boendestödjare till Fokushuset

Tiohundra AB