halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Blodcentralen på Hötorget söker fyra legitimerade sjuksköterskor

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Blodcentralen på Hötorget söker fyra legitimerade sjuksköterskor

Referens nummer

2021/2581

Vi som arbetar på Blodcentralerna bidrar varje dag till att sjuka och skadade människor kan må bättre. I Stockholms sjukvård går det åt cirka 100 liter blod per dygn. Att få blod handlar ofta om skillnad mellan liv och död.

Blodet doneras av frivilliga obetalda blodgivare och vi ansvarar för att ta hand om blodgivaren hela vägen genom deras besök hos oss. De ska känna bli informerade med bästa omtanke, mötas av en genuint välkomnande atmosfär, känna sig trygga och omhändertagna av en kompetent och vänlig personal. Är du rätt person med dessa egenskaper?

Våra ledord är Kompetens, Tillgänglighet, medmänsklighet och nytänkande.

Om tjänsten
Att rekrytera och intervjua blodgivare är några av dina främsta arbetsuppgifter. Resten får du lära dig på plats tillsammans med kollegor.

Vi erbjuder fyra tjänster. En tillsvidareanställning samt tre vikariat för föräldra- och studielediga till och med 2023-04-30. 100% arbetstid, 40 h./ v. Två kvällar till klockan 20 är obligatoriskt.

Det finns möjlighet till att arbeta lördagar på någon av våra systerenheter Skanstull eller Odenplans blodcentral, som vi dagligen sambemannar med vid behov. Även på blodbussar hjälps vi åt tillsammans att bemanna, vilket innebär att de hjälper oss vid frånvaro- och tvärtom. Detta bidrar till en stabil arbetsmiljö med god bemanning där vi hinner med våra uppgifter dagligen.

Tjänsterna avser 

Vi söker
Vi söker dig som är en naturligt social person, med ett utpräglat serviceinriktat bemötande och synsätt samt med goda kunskaper i svenska språket. Du är även bekväm med att prata engelska då vi erbjuder blodgivning med engelsktalande personal. Vi har återkommande utbildning i engelska för våra medarbetare. Vidare ser vi att du är en person som:

  • gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Du behöver vara i god fysisk form då arbetet ibland innefattar en del tyngre moment.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska. Minst 2 års erfarenhet inom professionen. Utvecklade kunskaper kring bemötande.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete på blodcentral, vana av venprovtagning

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:1. CV2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)- Personligt brev (frivilligt)- Yrkeslegitimation 

Intervjuer ser löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Blodcentralen på Hötorget söker fyra legitimerade sjuksköterskor

Karolinska Universitetssjukhuset