halsojobb.se

Biträdande verksamhetschef till Vellinge hemsjukvård

Ort
Utgår

2020-06-11

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef till Vellinge hemsjukvård

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Vi är en verksamhet som har ambitioner och vill ligga i framkant! På uppdrag av Vellinge kommun ansvarar Förenade Care för hemsjukvården i kommunen. Uppdraget omfattas av rehabilitering, omvårdnadsinsatser i hemmet, förebyggande hembesök, tekniska hjälpmedel, samordning vid utskrivning och insats av demenssjuksköterska. Med tvärprofessionella team bedriver Förenade Care hälso- och sjukvård samt rehabilitering i hemmet. Teamet arbetar med att främja en god och säker vård. Arbetet präglas av ett flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt med den enskildes behov i centrum.
Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnast och sjuksköterskor. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både patienter, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss www.forenadecare.com

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef arbetar du i ledningen tillsammans med verksamhetschefen och gruppledaren. Du är en viktig del i planeringen av den dagliga driften och verksamhetsplaneringen. Allt för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god vård och omsorg med kvalitet. 
I din roll som biträdande verksamhetschef kommer du att få särskilt ansvar för den del av arbetet som utförs av arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast. Du kommer även vara operativt verksam i din profession. 

Du får internutbildning inom Förenade Care i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, ledningssystem, avtal mm. Biträdande verksamhetschef ersätter verksamhetschef vid dennes frånvaro. 

Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen och gruppledaren arbetar du bl.a. med:
- kontakten med patienter, närstående och uppdragsgivare
- kvalitets- och utvecklingsarbete
- handleda/utveckla, motivera samt behålla de bästa medarbetarna
- personalplanering/bemanning
- lönerapportering, fakturering
- ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro
 Vidare innebär tjänsten:
– personalansvar: rekrytering, medarbetarsamtal m.m.
– leda och utveckla tjänster och koncept
– kvalitetsutveckling
– arbetsmiljöfrågor
– miljöarbete
I tjänsten ingår att du deltar i patientarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte. Du ersätter till viss del vid frånvaro.  Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL samt god kunskap i dokumentation. Meriterande är kunskap inom LSS och SoL. 

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Erfarenhet av ledarskap, projektledning och/eller personalansvar är meriterande. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift. 

PERSONLIGA EGENSKAPER  
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har patienternas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg som person, självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat med kvalitet. En viktig egenskap är integritet och att ha förmåga att se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som patienter, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Heltid. Tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN 
Vi erbjuder marknadsmässig lön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande. Senast 2020-05-17

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Christina Bull
Verksamhetschef 
Mobil: 0733-55 57 40
christinabu@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Dela detta jobb

Biträdande verksamhetschef till Vellinge hemsjukvård

Förenade Care AB