halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande Universitetssjuksköterska till Kirurgisk akutvårdsavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Biträdande Universitetssjuksköterska till Kirurgisk akutvårdsavdelning

Är du en trygg och kunnig specialistsjuksköterska?
Har du dessutom ett stort engagemang och vill utveckla din profession?
Välkommen att söka till tjänsten som BUS hos oss på KAVA!

Om oss 
KAVA är en kirurgisk akutvårdsavdelning med 18 vårdplatser för vuxna patienter med akuta tillstånd inom kirurgi. Intag sker från akutmottagningen dygnet runt. Vårt uppdrag är att övervaka, utreda, diagnostisera och behandla akut sjuka patienter. Eftersom de som vårdas hos oss sällan är färdigutredda är en stor del av vårt arbete att observera förändring och tecken till försämring. Vanliga sökorsaker till oss är olika former av trauman, blödningar från gastrointestinalkanalen och buksmärta. Vanliga diagnoser som följer till detta är commotio, ulcus, cholecystit, cholangit, pankreatit, ileus, appendicit och divertikulit. Det innebär att pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, vätske-balansövervakning samt bedömning av vitala parametrar är en stor del av vårt arbete. Vi har också möjlighet till kontinuerlig övervakning av vitalparametrar i form av ”spotchecks” till de personer som har ett större behov av täta kontroller. Vår genomsnittliga vårdtid är cirka två dygn. Läs mer om oss här. Vår organisation innebär stora möjligheter att kunna utveckla omvårdnaden och vårdkedjorna för patienter och därmed också för dig som medarbetare.

Om tjänsten
Som Biträdande universitetssjuksköterska (BUS) ansvarar du för att driva och samordna utvecklingsarbete för omvårdnad inom aktuellt kvalitetsområde.

Som BUS förväntas du samverka, driva projekt för att nå ett helhetsperspektiv för patienten. Till din hjälp har du också en omvårdnadsansvarig sjuksköterska OVA som arbetar övergripande inom OOH för att hjälpa dig att kunna bygga och implementera dina förbättringar. OVA:s roll är coachande och säkerställer möjligheter tillsammans med ansvarig omvårdnadschef så att du som BUS kan utveckla vården för patienten genom att implementera förbättringar, följa upp resultat genom realtidsdata samt skapa ny kunskap genom delaktighet i forskningsprojekt.

Vi söker nu en biträdande universitetssjuksköterska för heltidstjänst som innefattar 38.15 timmar per vecka med sedvanlig helgtjänstgöring. I rollen som BUS arbetar du 20-50 % administrativt för uppdraget och övrig tid klinisk tjänstgöring.

Utifrån enskild projektplan kan den administrativa tiden komma att behöva justeras/ökas, vilket beslutas av Omvårdnadschefer (OVC) i samråd med BUS. Uppdraget gäller under 9 månader av året, kliniskt arbete under sommar enligt aktuella enheters schemariktlinjer.

Vi söker
Som BUS förväntas du föreläsa och sprida kunskap inom verksamheten och inom Omvårdnadsområde Huddinge.  Du arbetar ansvarsfullt, strukturerat och självständigt och driver på så sätt processer framåt.

Du bygger och odlar relationer som är relevanta för uppdraget och du får ditt team engagerat genom ditt relationsskapande ledarskap. Du är trygg som ledare genom att du vågar ge andra befogenheter som gagnar det gemensamma målet.

Du arbetar på ett föredömligt sätt, verka för en god arbetsmoral samt verka för en god arbetsmiljö med patienten i centrum utifrån Karolinskas värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad specialistsjuksköterska

Lägst kompetensnivå steg 5 i Region Stockholms kompetenstege för sjuksköterskor. Magisterexamen inom relevant område för denna tjänst alternativt motsvarande kompetens samt 15 hp inom omvårdnad på avancerad nivå.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, social förmåga, engagemang och samarbetsförmåga. 

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
0771-420420 Namn Kommunal Telefon
010-4427000 Namn SACO Telefon
0771-555444 Namn Vision Telefon
08-7896300

 

Dela detta jobb

Biträdande Universitetssjuksköterska till Kirurgisk akutvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset