halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning respiration till Pre- och postop i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning respiration till Pre- och postop i Solna

Pre- och postop Solna söker en biträdande universitetssjuksköterska med vårdansvar- och kunskapsområde inom respiration. Pre- och postop tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer.

Nu finns det möjlighet att bli en del av vårt team, ta chansen och sök jobb hos oss!

Vi erbjuder

 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
 • Stöd från utbildningsledare och omvårdnadsansvarig sjuksköterska i din roll som biträdande universitetssjuksköterska.
 • Personlig introduktion är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege.
 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant.

Om tjänsten
Som biträdande universitetssjuksköterska är du kliniskt verksam (specialist)sjuksköterska inom perioperativ omvårdnad där en del av din tjänst innefattar vårdutveckling inom specialområdet respiration.

Ansvarsområde:

Respiration med inriktning mot förebyggande åtgärder, behandling och omvårdnadsåtgärder förknippade med postoperativa komplikationer.

Att vara biträdande universitetssjuksköterska innebär att stärka och utveckla vården för patienten genom kvalitetssäkring av rutiner och metoder samt att verka för ett evidensbaserat arbetssätt. Du förväntas följa aktuell forskning inom området och arbeta för att implementera en personcentrerad och patientsäker omvårdnad.

Rollens ansvarsområden innefattar bland annat att:

 • Handleda, utbilda och stödja kollegor samt implementera ny kunskap och teknik
 • Ansvara för utformning av vårdrutiner samt uppdatera instruktioner och riktlinjer
 • Delta i forskning inom området
 • Kvalitetssäkra inskolning av ny personal inom ansvarsområdet
 • Omvärldsbevaka specialistområdet genom deltagande i konferenser samt lokala, nationella och regionala nätverk
 • Tillsammans med omvårdnadschefer (OVC), omvårdnadsansvarig (OVA) och utbildningsledare planera och delta i genomförande av utbildning avseende ansvarsområdet

Uppdraget innebär att du, såväl inom som utanför organisationen, alltid företräder sjukhuset. Du är väl insatt i sjukhusets och den medicinska enhetens vision, värderingar, strategier och mål. Du arbetar långsiktigt och har ett helhetsperspektiv över verksamheten. Du samverkar med övriga biträdande universitetssjuksköterskor, universitetssjuksköterskor och omvårdnadsansvarig samt utbildningsledare inom vårdenheten Perioperativ Medicin Solna.

Tjänsten består av 80% kliniskt arbete som sjuksköterska och 10 - 20% vårdutveckling. Avsatt tid för vårdutveckling kan variera i fördelning beroende på behovet inom verksamheten.

Vi söker 
För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer 
Krav: 

 • Legitimerad sjuksköterska med relevant specialistsjuksköterskeexamen och eller magisterexamen
 • Minst 5 års erfarenhet av patientnäravård, akutsjukvård
 • Handledarutbildning minst 7,5 hp

Meriterande:

 • Magisterexamen inom omvårdnad, pedagogik eller ledarskap.
 • Erfarenhet av att driva egna projekt.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning respiration till Pre- och postop i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset