halsojobb.se

Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning akutkirurgi

Ansök nu

Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning akutkirurgi

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) omfattar Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurser för operation, anestesi och intensivvård. Vi är en sjukhusövergripande funktion för patientcentrerad, högkvalitativ och innovativ vård samt forskning och utbildning.

Vi söker nu till Funktionsområde Trauma och Akutoperation en biträdande universitetssjuksköterska med vårdansvar- och kunskapsområde inom akutkirurgi.

Om tjänsten

Som biträdande universitetssjuksköterska är du kliniskt verksam specialistsjuksköterska inom perioperativ medicin där en del av din tjänst innefattar vårdutveckling inom specialområdet akutkirurgi.

Ansvarsområdet innebär att stärka och utveckla vården för patienten genom kvalitetssäkring av rutiner och metoder samt att verka för ett evidensbaserat arbetssätt. Du förväntas följa aktuell forskning inom området och arbeta för att implementera en personcentrerad och säker omvårdnad.

Rollens ansvarsområden innefattar bland annat att:

  • Med pedagogisk kompetens handleda, utbilda och stödja kollegor samt implementera ny kunskap och teknik

  • Aktivt ta ansvar för utformning av vårdrutiner samt uppdatera instruktioner och PM

  • Vara initiativtagare och delta i forskning inom området

  • Utveckla utvärderingsmetoder

  • Kvalitetssäkra inskolning av ny personal inom ansvarsområdet

  • Genom deltagande i bland annat kongresser och lokala, nationella och regionala nätverk omvärldsbevaka specialiteten.

Uppdraget innebär att du, såväl inom som utanför organisationen, alltid företräder sjukhuset. Du är väl insatt i sjukhusets och funktionsområdets vision, värderingar, strategier och mål. Du arbetar långsiktigt och har ett helhetsperspektiv över verksamheten. Du samverkar med biträdande universitetssjuksköterskor, universitetssjuksköterskor och omvårdnadsansvarig inom funktionsområdet och PMI.

Du är underställd Omvårdnadschef på funktionsenheten Trauma och Akutoperation. Tjänsten består av 80% kliniskt arbete som operationssjuksköterska eller anestesisjuksköterska och 20% administrativt arbete. Det kan variera i fördelning beroende på behovet inom verksamheten.

Vi söker 

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation eller anestesi. Du har arbetat som sjuksköterska i minst 5 år inom perioperativ medicin och har erfarenhet och kompetens inom utbildning/handledning. Det är meriterande om du har magisterexamen inom omvårdnad, pedagogik eller ledarskap. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att driva egna projekt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

I din ansökan bifogar du:

  • Yrkeslegitimation

  • Specialistbevis

  • Intyg på eventuella andra akademiska meriter

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Kontakt

Mikko Eneberg 
Omvårdnadschef Trauma, obstetrik och akutoperation
contacticon phone 08-517 736 61
contacticon mobile mikko.molsa-eneberg@sll.se

Dela detta jobb

Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning akutkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset