halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande överläkare till Medicinsk enhet Radiologi

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Biträdande överläkare till Medicinsk enhet Radiologi

Biträdande överläkare till Medicinsk enhet Radiologi

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst som biträdande överläkare som innehåller högspecialiserad professionell utveckling inom radiologi med möjlighet att utveckla såväl din kliniska kompetens samt ditt forskningsintresse.

Hos oss har vi en bred kompetens med stora kontaktytor och bra samarbete med remitterande specialiteter inom samtliga teman på sjukhuset.

Friskvårdsbidrag och fri sjukvård ingår för dig som tillsvidareanställd.

Om tjänsten
I denna tjänst förväntas du vara med och ta ansvar för enhetens kliniska arbete och fortsatta utveckling vilket ger goda möjligheter att påverka och att själv utvecklas i ditt arbete. Forskningsintresse är en merit men inget krav då vi värdesätter både pedagogiska insatser liksom hög klinisk kompetens. Vår ambition är att vara ledande inom våra områden.

Jourtjänstgöring ingår och är ett bra sätt att upprätthålla en allmän radiologisk kompetens.

Vi söker
Vi söker dig som är en kunskapsresurs för andra och kontinuerligt underhåller din specialistkunskap. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang samt skapar kontakter och underhåller relationer.

Vidare är du intresserad av att fördjupa dig inom ett eller flera av våra radiologiska subspecialiteter. Du är en teamorienterad person som vill leverera kvalitet tillsammans med en effektiv vårdlevererans/diagnostik till våra remittenter och patienter. Givetvis medverkar du till att skapa en god, öppen och professionell stämning på arbetsplatsen och ser alla i teamet som lika viktiga för att vården ska fungera. Du handleder gärna ST-läkare och är bra på att lyssna och ge konstruktiv feedback.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen till oss!

Kvalifikationer
Krav: 

  • Legitimerad läkare med specialistbevis inom Radiologi.

Meriterande:

  • Fördjupad kunskap inom bröstradiologi inklusive ultraljud bröst med punktioner och MR bröst.
  • Tidigare erfarenhet av undervisning, ST-handledning och/eller forskningshandledning.

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb (öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Läkarföreningen Telefon
lakarforeningen.karolinska@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Biträdande överläkare till Medicinsk enhet Radiologi

Karolinska Universitetssjukhuset