halsojobb.se

logga

Biståndshandläggare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-19

Ansök nu

Biståndshandläggare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose kommuninvånarnas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. KSON har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Till KSONs avdelning för Service och omsorg söker vi dig som vill arbeta med biståndshandläggning i en glad och utvecklande verksamhet - är det du?

Om tjänsten

Avdelningen för Service och omsorg består i dagsläget av 38 medarbetare, fördelat på biståndshandläggare uppdelade i team, mottagningsenhet, boendesamordnare, arkivansvarig, gruppledare och avdelningschef. Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje tillämpar årsarbetstid. Möjlighet till tillfälligt distansarbete finns. Hos oss finns en bra sammanhållning och medarbetarnas trivsel är högt prioriterad.

Biståndshandläggare på Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje har möjlighet att fokusera på utredningsarbete och mötet med individen då mottagningsenheten tar emot inkommande telefonsamtal samtidigt som de ger administrativt stöd i form handläggning av bland annat vissa serviceinsatser, turbundna resor och tillfällig vistelse. Vid sidan av de ordinarie handläggningsuppgifterna deltar biståndshandläggaren i utveckling av verksamheten och introduktion av nyanställda.

Arbetsbeskrivning

De grundläggande arbetsuppgifterna är handläggning och utredning enligt Socialtjänstlag för målgruppen är äldre och personer med funktionsnedsättning.

Du kommer att arbeta under ett tillitsfullt ledarskap där du tycker om att ta ansvar och bolla idéer med medarbetare, gruppledare och chef. Vi delar med oss av erfarenheter och hjälps åt i vårt gemensamma uppdrag. Vi utgår ifrån att du har en positiv och lösningsfokuserad attityd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller som snart är klar med din socionomutbildning. Du kan även ha en annan högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av handläggning är önskvärt men inget krav.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom omsorgen. Provanställning kan komma att tillämpas.

Som biståndshandläggare på KSON växlar du mellan självständigt arbete och arbete i team. Du behöver vara bra på att uttrycka sig väl både i tal och skrift och behöver även kunna anpassa din kommunikation efter behoven hos invånaren. Som person är du kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du arbetar noggrant, självständigt och strukturerat.

Då Norrtälje kommun är finskt förvaltningsområde ser vi positivt på om du behärskar det finska språket. Det är även positivt om du behärskar något av de övriga minoritetsspråken.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort kategori B är ett krav.

Om arbetsplatsen

Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje värnar om medarbetarna och en god arbetsmiljö. I KSONs värdegrund Tillit, Öppenhet och Pålitlighet, läggs grunden för allas lika värde. Friskvårdpeng finns.

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Tillträde

Tillträde efter överenskommelse.

Urvalsarbete och anställningsintervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-30

Sista ansökningsdag:

2021-10-19

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig företrädare SSR

Anna-Kari Andersson, anna-kari.andersson@norrtalje.se, 0739623584

Avdelningschef

Mona Larsson, mona.larsson@norrtalje.se, 0176-746 33

Dela detta jobb

logga
Biståndshandläggare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Norrtälje kommun