halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till sektionen Klinisk cytologi och hematopatologi

Ort
Utgår

2020-04-06

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till sektionen Klinisk cytologi och hematopatologi

 

Vi söker nu en biomedicinsk analytiker till sektionen kKinisk cytologi och hematopatologi. Tjänsten är förlagd till flödecytometri på Karolinska universitetssjukhuset i Solna. 

Klinisk patologi och cytologi utför diagnostik, forskning och utbildning på nationellt och internationellt hög nivå. Vårt fokus ligger på säker diagnostik med utgångspunkt i patientens behov och att vara drivande i framtidens hälso- och sjukvård. Nu hoppas vi att du blir en av oss och delar vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården. 
 
Om tjänsten
Flödecytometrilaboratoriet i Solna bearbetar olika hematopatologiska provtyper (oftast blod och benmärg) med väldigt stor komplexitetsgrad. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, metodansvar och kompetensöverföring mellan kollegorna. 

Arbetsuppgifterna på flödescytometri är stimulerande med stor variationsgrad och innefattar allt från laborativt arbete med hjälp av flödescytometri analysera prover till mer avancerade analyser som Minimal residual disease analyser (MRD). Vi jobbar väldigt nära hematopatologerna. 
 
Vi söker
Vi söker dig som vill medverka i driften och tillsammans med dina medarbetare utveckla flödescytometrilaboratoriet inom klinisk Cytologi och Hematopatologi-sektionen i Solna. Vi söker ny engagerad medarbetare som är ansvarstagare, noggrann och strukturerad. Eftersom du kommer att arbeta i grupp så söker vi dig som är kommunikativ och samarbetsorienterad samt har förmåga att arbeta med patientprovet i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet inom hematopatologi/flödescytometri och/eller någon liknande är meriterande men inget krav. 

Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. 

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till sektionen Klinisk cytologi och hematopatologi

Karolinska Universitetssjukhuset