halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys

Ort
Utgår

2020-04-03

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys

 

Vi erbjuder  
Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet Laboratorier för Närvård och Preanalys (LNP) söker nu nya medarbetare både för fast anställning och för vikariat till vår enhet LNP 6. LNP 6 finns på Odenplan, Sophiahemmet, Lidingö och Brommaplan.  
 
Om tjänsten
På LNP möter vi patienten i samband med provtagning. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover. 
Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling.  
LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdommar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom sektionen. Vi ser gärna att sökande vill arbeta på Lidingö.
 
Vi söker 
Du som söker ska ha ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin ser vi som en självklarhet och baskunskaper i Word och Excel samt kunskap inom flödesförbättringsarbete är meriterande. 
Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov och kan ge en bra service. 

Arbetsuppgifterna består av: 

  • Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn, 
  • Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. 
  • Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment. 
  • Arbete med flödesförbättringar enligt LEAN

Kvalifikationer
Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller högskoleutbildning med laborativ inriktning, minst kandidatexamen.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Laboratorie för närvård och preanalys

Karolinska Universitetssjukhuset