halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till Klinisk patologi och cytologi

Ort
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk patologi och cytologi

 

Vi erbjuder  
Nu hoppas vi att du blir en av oss 150 medarbetare som jobbar inom Klinisk patologi och cytologi i Solna som har avgörande roll inom cancerdiagnostik och delar med oss vår vision ”patienten först”.
Klinisk patologi och cytologi ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet. Vi finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover per år. Här arbetar olika yrkeskategorier, såsom biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker och läkare, i ett nära samarbete. 
 
Om tjänsten 
Arbetet är varierande och kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete, såsom omhändertagande av färskt cytologiskt material, preparering och färgning samt immunocytokemiska analysmetoder. Även kvalitetsarbete, utvecklingsarbete och underhåll av utrustning ingår. 
Vi arbetar kontinuerligt med utveckling för att effektivisera våra arbetsflöden i samband med införandet av nya instrument men också ständig förbättring inom laboratorieprocesserna.

Vi söker
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad och trivs att jobba i team. Som person är du noggrann och har förmåga att se helheten samt viljan till att bidra till utveckling . Vi värdesätter att du har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö.
Vi arbetar med kontinuerligt med flödes- och förbättringsarbete och ser för den skull att du besitter initiativförmåga och är öppen för förändringar.
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Behärskar det svenska språket i tal och skrift. 
Erfarenheter inom imunohist/imunocytokemi färgningar är meriterande med inget krav. 
Är du nyutbildad, dra dig inte för att söka. Erforderlig utbildning och kompetens ges på plats.  
 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 
 
Varmt välkommen att söka!  
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk patologi och cytologi

Karolinska Universitetssjukhuset