halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi 24sju, Solna

Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi 24sju, Solna

Referens nummer

2021/2571

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet.

KUL består av åtta olika Medicinska enheter varav ME Klinisk Kemi 24Sju är det största. Vi har gemensamma analysplattformar på samtliga våra laboratorier och arbetet utförs med hjälp av högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en grundförutsättning. Vi bedriver verksamhet på sjukhusen i Norrtälje, Danderyd, Solna, Södersjukhuset, Huddinge samt Södertälje.

Vi erbjuder
Hos oss inom Klinisk Kemi 24Sju erbjuder vi dig ett utvecklande arbete på vårt multidisciplinära laboratorium, där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet.

Som anställd på Klinisk Kemi 24Sju erbjuder vi dig:

  • Introduktionsprogram

  • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.

  • Karriär- och kompetensmodell

  • Interna föreläsningar och utbildningar

  • Friskvård

Om tjänsten
Just nu söker vi medarbetare till 24SjuSolna.

Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet där patienten sätts först.

Vi har den senaste högkvalitativa teknologin i ett multidisciplinärt laboratorium där fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.

Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- immunkemi och serologi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi, PCR och blododlingar. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att utveckla våra processer.

I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • brinner för att ha en nyckelroll i vården

  • anser att god service är en självklarhet

  • kan arbeta både självständigt och i team

  • har en stark känsla för kvalitet

Kvalifikationer
Krav:
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan adekvat högskoleutbildning.
Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt Brev
3 Uppladdade filer
- Legitimation, Betyg

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Nadereh Motevasselian

Telefon
08-51775820

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi 24sju, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset