halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-08-17

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK), Klinisk Kemi 24Sju, Södersjukhuset är laboratoriet i framkant. Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet. 

Som anställd på Klinisk Kemi KUL 24Sju erbjuder vi dig:

 • Interna föreläsningar och utbildningar
 • Friskvård
 • Lönetillägg för 24Sju-arbete
 • Introduktionsprogram
 • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
 • Karriär- och kompetensmodell

Om tjänsten
Vill du ha arbetsuppgifter som är viktigt på riktigt? Vill du bli en del av vårt fantastiska team, som arbetar tillsammans för att leverera provsvar till vården, ser till att liv räddas och patienter får rätt behandling. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet är vi stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först. Vår laborativa verksamhet, centralt belägen, utgör pulsådern i akutsjukvården och övriga sjukvården.
 
Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i utvecklingen mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.
 
Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi, Koagulation, samt Mikro och provtagningscentral. Detta ger dig ett varierande och intressant arbete som man aldrig tröttnar på eftersom du kommer att rotera på flera områden. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer där du spelar en viktig roll. 
 
I tjänsten ingår schematjänstgöring (dag/kväll) på såväl vardagar som helger. Utbildning sker dagtid tills dess att nödvändig behörighet har uppnåtts (ca 3-12 mån beroende på tidigare erfarenhet).
 
Vi söker
Vi söker dig som:

 • tillför arbetsglädje i vårt härliga team
 • har en stark känsla för kvalitet
 • är kommunikativ,  öppen och flexibel
 • kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta
 • anser att god service mot våra kunder är en självklarhet

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som passar i vårat team.

Kvalifikationer
Krav:

 •  Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning.
 • Behärskar svenska språket i tal och skrift. 

Meriterande:

 • Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset