halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Ort
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

 

Vi erbjuder  
På dopinglaboratoriet i Huddinge arbetar ett engagerat gäng på ungefär 25 personer. Personalstyrkan är rustad med biomedicinska analytiker, kemister, laboratoriebiträden samt administrativ personal. Vi analyserar prover från idrottsutövare från i stort sett hela världen, där vi bland annat tittar på steroidprofiler, hormonpeptider och erytropoetin (EPO).

Dopinglaboratoriet i Huddinge är ett av de 32 anti-dopinglaboratorier i världen som arbetar efter riktlinjer i enlighet med World Anti-Doping Agencys (WADA) regelverk.  Laboratoriet använder i huvudsak kromatografisk och masspektrometrisk teknologi men även andra metoder förekommer, såsom elektrofores och immunokemiska. 

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där forskning och utveckling är en integrerad del av rutinverksamheten, vilken medför att vi är med och driver utvecklingen framåt inom bioanalys. 
Vi tillhör Funktionsområdet Klinisk Farmakologi som dessutom består av läkemedelslaboratoriet och missbrukslaboratoriet. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare och erbjuder analyser riktade mot sjukvård, företagshälsovård, beroendevård samt anti-doping. Dopinglaboratoriet behöver nu en biomedicinsk analytiker eller motsvarande för att möta den ökande efterfrågan av analyser. 

Om tjänsten
Dopinglaboratoriet arbetar efter högt ställda kvalitetskrav.  Du kommer att arbeta i nära samverkan med dina kollegor. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av bioanalys och utvärdering av resultat samt tekniskt godkännande, men det kommer även att innehålla en hel del kvalitetsarbete. I arbetet kan även studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och att delta i forsknings- och utvecklingsarbete ingå.

Arbetstiderna är vardagar 8:00-16:30 med flexramar runt dessa tider.

Vi söker 
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet såsom ett stort engagemang för att arbeta med hälsovård och anti-dopinganalyser, förmågan att samarbeta med kollegor inom alla yrkeskategorier samt nyfikenhet och vilja att utvecklas inom verksamhetens arbetsområde. Vi arbetar mycket med kvalitetssäkring och söker dig som är noggrann och ansvarstagande. Om du dessutom tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och att vill fördjupa dina kunskaper inom vårt arbetsområde, tror vi att du kommer att trivas på vår arbetsplats.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan likvärdig högskoleutbildning.  

Vi arbetar i en dynamisk verksamhet efter högt ställda kvalitetskrav och ser det som meriterande om är van att arbeta aktivt med kvalitetsarbete, såsom delaktighet vid revisioner. Du bör vara bekant med de analystekniker som vi tillämpar. Du måste behärska svenska och det engelska språket i tal och skrift.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och tillstätning kan komma att ske innan ansökningstidens slut.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionalutveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Dopinglaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset