halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker / Laboratorieingenjörer till Klinisk Mikrobiologi

Ort
Utgår

2020-04-08

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker / Laboratorieingenjörer till Klinisk Mikrobiologi

Vi erbjuder
Ett stimulerande och varierande arbete med många möjligheter till utveckling. Hos oss arbetar du med modern teknik i en miljö där vi strävar efter att ta tillvara individens kompetens. Vår verksamhet är till största del förlagd till vardagar och dagtid, dock ingår även viss helg- och kvällstjänstgöring. Vi tillämpar flextid.

Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats med ett bra arbetsklimat, byggt på engagerade medarbetare och ett modernt ledarskap. Som medarbetare har du tillgång till subventionerad sjukvård, idrotts- och konstföreningar samt fri tillgång till våra personalgym med friskvårdstimme under arbetstid, alternativt subventionerad fysisk träning utanför arbetstid.

Om tjänsten
Klinisk mikrobiologis huvuduppgifter är att diagnostisera infektioner orsakade av bakterier, virus, svampar och parasiter. Vi gör detta med hjälp av en rad olika tekniker och diagnostiska plattformar, såsom odling, masspektrometri, molekylärbiologi och serologi. Det är ett spännande arbete där möjligheterna till kompetensutveckling och variation är goda. Vår verksamhet är i många delar automatiserade men innehåller även av en hel del manuella moment och tekniker.

Beroende på dina intressen och kunskaper kommer du att arbeta i det dagliga diagnostiska arbetet med fokus på odling, molekylärbiologi eller serologi. Som ny medarbetare hos oss får du stegvis introduktion och utbildning i de olika metoderna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet och att bidra till vårt förbättringsarbete är en viktig del av arbetet.

Klinisk mikrobiologi är fördelad på de tre olika sektionerna bakteriologi, molekylärbiologi samt serologi.

Vi erbjuder både tillsvidaretjänster samt vikariat.

Vi söker dig som:

  • har ett intresse av att arbeta inom sjukvården med diagnostik och utveckling.
  • uppskattar att arbeta inom en verksamhet i kontinuerlig utveckling och har viljan att själv utvecklas med verksamheten.
  • har god samarbetsförmåga och ett analytiskt förhållningssätt.
  • har även förmågan att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och fatta beslut.
  • tar gärna initiativ för att utveckla både verksamheten och dig själv mot nya mål.
  • bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat för att nå gemensamma mål.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller en kandidatexamen från annan utbildning med inriktning mot laborativa vetenskaper. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Urvalsprocessen i denna rekrytering kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall) 
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården. 

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker / Laboratorieingenjörer till Klinisk Mikrobiologi

Karolinska Universitetssjukhuset