halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Preanalytiska enheten

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Preanalytiska enheten

Vill du vara med och bidra till utveckling av vår multidisciplinära preanalytiska enhet?
Vi söker nu två nya arbetskamrater till vår sektion med placering i Huddinge respektive Solna.

Vi erbjuder

Preanalytiska enheten ingår i medicinska enheten Klinisk kemi. Vi är en ackrediterad verksamhet med ett stort kvalitetsfokus och patienten i centrum. Vi ansvarar för multidisciplinära provmottagningar i Solna och Huddinge. Vår verksamhet har en hög grad av automatisering för att utföra multidisciplinärt provomhändertagande av stora volymer till alla medicinska enheter inom Karolinska Universitetslaboratoriet. Vår arbetsgrupp består av flera olika yrkeskategorier där vi tillsammans arbetar för att säkerställa ett kvalitetssäkert provomhändertagande för vård respektive forskning. 

Som anställd hos oss erbjuds du introduktionsprogram, utbildningar, interna föreläsningar, temadagar samt möjlighet till friskvård inom sjukhuset eller med friskvårdsersättning. Läs mer om våra förmåner här.

Om tjänsten

Som biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör består dina arbetsuppgifter av multidisciplinärt preanalytiskt provomhändertagande och registrering av remisser till flertalet medicinska enheter inom Karolinska Universitetslaboratoriet. Du kommer att hantera inkommande prover på våra sorteringsautomationer och samarbetsrobotar samt biobanksprover på våra alikvoteringsrobotar. 

Hos oss arbetar du måndag till fredag i schemalagda arbetspass som varierar mellan kl. 7.00 - 19.00 och vi tillämpar flextid. 

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

  • Tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som krävs för ett bra slutresultat. Är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.

  • Arbetar bra med andra människor för att nå gemensamma mål. Hjälper kollegor, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

  • Är nyfiken och engagerad och vill arbeta med utveckling och förbättring av det dagliga arbetet.  

Kvalifikationer

Krav:

  • Biomedicinsk analytiker eller relevant högskoleutbildning om minst 180 hp, exempelvis utbildning inom biomedicin och molekylärbiologi eller ingenjörsutbildning.
  • Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift.

Meriterande:

  • God erfarenhet av preanalytiskt provomhändertagande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör till Preanalytiska enheten

Karolinska Universitetssjukhuset