halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare till Klinisk kemi, Solna

Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare till Klinisk kemi, Solna

Vill du jobba på klinisk kemiska laboratoriet, sektion 9Fem i Solna som är i framkant på ett av Europas främsta Universitetssjukhus?
 
Vi erbjuder
En tillsvidaretjänst på en intressant och stimulerande arbetsplats. Hos oss ingår du i ett team på laboratoriet som arbetar i nära samarbete med läkare och kemister. Vi erbjuder introduktionsprogram, utbildningar, interna föreläsningar, temadagar samt möjlighet till friskvård inom sjukhuset eller med friskvårdsersättning.

Analysarbetet bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter.
 
Om tjänsten
Vi arbetar dagtid, måndag till fredag och tillämpar flextid. Vi utför högspecialiserade analyser och analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd inom områdena; immunokemi, protein, koagulation samt DNA.
 
Du kommer bland annat att arbeta med provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Möjlighet finns också att delta i schematjänstgöring kvällar och helger på Sektion 24Sju i Solna, med verksamhet dygnet runt.
 
Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete av både arbetsmiljö och kvalitet samt för att effektivisera våra laboratorieprocesser. Du kommer att vara delaktig i introduktion och handledning av studenter och kolleger.
 
Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av klinisk kemi och tycker om att arbeta i team, men även självständigt och ha ett eget ansvarsområde. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, därför ser vi gärna att du som person är noggrann, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten.
 
Vi arbetar utifrån Karolinska sjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.
 
Kvalifikationer
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan relevant naturvetenskaplig universitets-/högskole-utbildning.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium särskilt immunokemi samt koagulation.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården. Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare till Klinisk kemi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset