halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig trygg, erfaren och engagerad barnsjuksköterska som vill jobba på barnuppvak! 
Du kommer att enbart jobba med postoperativ vård av barn. Uppdraget innebär är att ta hand om den postoperativa vården av barn från åldern 0 – 18 år inom urologi, spädbarnkirurgi, neurologi, ortopedi, ögonbarn, onkologi, allmän kirurgi och hjärtbarn. Dokumentation sker i Take care samt Orbit 5. Du har stora chanser att få vara med och påverka dutt schema. DINA ARBETSUPPGIFTER
Utöver det sedvanliga bör du kunna handha artärkateter, neurologi status samt behärska ventrikel drän, Spädbarnsvård, Trakeostomi mm. 

 
DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet inom barn. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care samt orbit. Du behöver vara en lyhörd coh trygg person för att trivas och behärska rollen som konsult. Tveka inte att ringa oss redan idag!
 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du en "all inclusive lösning" med bra lönevillkor, pensioner, semesterersättning och försäkringar. Du får alltid en egen dedikerad kontaktperson som följer dig och dina önskemål och vi kan erbjuda varierade uppdrag då vi har många avtal runt om i landet. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Logo

Barnsjuksköterska till uppvak Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb