halsojobb.se

OM UPPDRAGET
För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är barnsjuksköterska eller du som är sjuksköterska med erfarenhet av barn och akutsjukvård och som vill jobba i Uppsala i höst! Uppdraget startar i augusti och sträcker sig till årsskiftet med chans till förlängning. Stora möjligheter att påverka ditt schema!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på  akut barnavdelning. Ring oss så berättar vi mer! 


DIN PROFIL
Barnsjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och akutvana. 


OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Barnsjuksköterska till Uppsala!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb