halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi en duktig barnsjuksköterska eller psykiatrisjuksköterska kan ta ett uppdrag på BUP i Sundsvall. Behov finns från mars tom mitten av juni dagtid måndag till fredag.
Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med barnpsykiater arbeta med insättning av läkemedel till barn som är utredda för ADHD. Uppdraget omfattar också uppföljning av läkemedelsinsättningen. Uppdraget kan komma att förlängas under 2020. Samarbete ska ske med barnpsykiater.

DIN PROFIL

Psykiatrisjuksköterska alternativt barnsjuksköterska med god erfarenhet av farmakologisk behandling av barn med ADHD eller annan neuropsykiatrisk problematik där farmakologisk behandling är aktuell.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Barnsjuksköterska till Sundsvall

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb