halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnsjuksköterska med utvecklingsuppdrag inom ÖNH barn

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Barnsjuksköterska med utvecklingsuppdrag inom ÖNH barn

Vi söker dig som vill vara med att driva och leda barnverksamheten!

Vi erbjuder

  • Ett varierande och givande arbete där du får plats att växa och utvecklas.
  • Uppdragsutbildning inom ÖNH 7,5 hp erbjuds våra anställda att delta i.
  • Kompetensutveckling med olika föreläsningar erbjuds löpande.

Vi strävar efter en trivsam arbetsplats, där hälsosamma scheman är en viktig del – för att vi vet att med en god arbetsmiljö kan vi ge våra patienter den bästa vården!

På enheten vårdar vi patienter med sjukdomar och skador i Öron, Näsa och Halsområdet. Vi har ett stort kirurgiskt flöde bestående av både barn och vuxna blandat dagkirurgi och slutenvård. Vårdavdelningen har dessutom ett akut flöde där vi tar emot vuxna patienter från akutmottagningen. Vi har fyra vårdplatser för barn i slutenvård utöver de dagkirurgiska vårdplatserna.

Om tjänsten

Hos oss arbetar vi ständigt med att utveckla vården för patienterna och söker just nu en barnsjuksköterska som tillsammans med barnteamet kan planera strukturera och beakta barnens behov samt hålla ett barnperspektiv under hela vårdtiden. Som barnsjuksköterska kommer ditt främsta fokus vara kirurgiska ÖNH barn. På enheten arbetar vi tillsammans sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner där kommunikation och samarbete är högt värderat.

Arbetstider är dag, kväll och helg.

Vi söker

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, är engagerad och har patienten i fokus. Vi vill att du är ansvarstagande och kan prioritera i olika situationer och känner dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du behöver ha en god kommunikationsförmåga och teamkänsla samt bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn.
  • Minst två års erfarenhet av yrket.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Om rekryteringsprocessen

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska med utvecklingsuppdrag inom ÖNH barn

Karolinska Universitetssjukhuset