halsojobb.se

Barnpsykiater till BUP Tiohundra

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Barnpsykiater till BUP Tiohundra

Om oss
Barn och Ungdomspsykiatri i Norrtälje är en spännande arbetsplats med dynamiska samarbeten inom verksamhetsområdet barn, ungdom, familj, habilitering och psykiatri (BUFPH) samt gentemot andra verksamheter inom kommunen. Vår BUP-mottagning består idag av team med tre olika inriktningar; ett småbarnsteam 0-6 år, ett neuroutredningsteam samt två behandlingsteam. Vi arbetar med flera behandlingsmodeller för målgruppen 0-18 år. Behandlingsinsatserna är såväl korta som långa och med olika inriktningar; psykodynamisk, kognitiv och KBT. Utrednings- och behandlingsarbete med neuropsykiatrisk frågeställning ingår i vårt åtagande. Vi erbjuder även gruppverksamhet av skilda slag.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består främst av bedömningar, diagnostisering, behandlingar, utredningar och akut verksamhet. Konsultation och samverkan samt kontakt med vårdgrannar och berörda myndigheter. Samarbetet med dessa är väl utvecklat och verksamheterna är lokaliserade i våra omedelbara nätverk. Vår utgångspunkt i arbetet är familjen, nätverket och individen.
 
Vill du utvecklas i ditt yrke som specialist i barn och ungdomspsykiatri? Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med möjlighet att utveckla dina kunskaper inom olika diagnoser och mycket av diagnostiseringen sker i team. Är du intresserad av forskning finns även möjlighet till det. Vi värnar om vår personal och erbjuder både flextid och individuell schemasättning såväl som individuell lönesättning. Vi har ett läkarteam bestående av totalt tre överläkare och tre ST-läkare samt AT-läkare på regelbunden basis. En härlig och kompetent arbetsgrupp med hög trivsel och god sammanhållning.
 
Om dig
Du är specialist i barn- och ungdomspsykiatri och har erfarenhet av såväl neuropsykiatriska utredning som behandlingsarbete. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Förmågan att prioritera sina arbetsuppgifter värderas högt, liksom samarbete med såväl kollegor som med andra yrkesgrupper samt delaktighet i helheten. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Barnpsykiater till BUP Tiohundra

Tiohundra AB