halsojobb.se

Barnmorskor till BB och Förlossning, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-29

Ansök nu

Barnmorskor till BB och Förlossning, Danderyds sjukhus

Vi söker barnmorskor som vill utvecklas och få möjlighet att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor!

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning.

Den obstetriska sektionen består av förlossningen, förlossningens akutmottagning, antental- och eftervårdsavdelningar, återbesöksmottagningar och specialistmödravård. Vi ser nu över vår organisation för att hitta nya, moderna arbetssätt och behöver i och med det fler kollegor.

Erbjudande

Vi söker både nya och erfarna barnmorskor som vill arbeta på våra enheter. Vi är öppna för om du endast vill vara på en specifik enhet eller om du vill rotera. Det finns möjlighet till flexibla arbetstider och ett individuellt anpassat schema för att kunna balansera arbete och privatliv.

Du som är ny i din barnmorskeroll och väljer att börja på förlossningen erbjuds 12 veckors mentorskapsprogram. Detta innebär bland annat att du endast har en födande i aktiv födsel. På BB har vi ett välfungerande introduktionsprogram där du som nyanställd får en egen fadder.

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,25 timmar/vecka. Det finns även möjlighet till förkortad arbetstid genom att arbeta treskift. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100 % utifrån dina behov. Vi erbjuder både längre vikariat och tillsvidareanställning.

Oavsett vilken enhet du arbetar på kommer du att möta en varm och engagerad personalgrupp med en hög kompetens. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Danderyds sjukhus ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Vi erbjuder friskvårdsbidrag. Flera restauranger och annan service finns inom området. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset.

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Barnmorskor till BB och Förlossning, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB