halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

På ungdomsmottagningen arbetar ett härligt engagerat team. Vi arbetar tvärprofessionellt och har ett mycket bra samarbete i teamet. I vårt team finns barnmorska, sjuksköterska och kurator samt undersköterska och läkare. Vi lägger stor tyngd vid att ha ett helhetstänk kring våra ungdomar och unga vuxna, för både ett psykiskt och ett fysiskt välbefinnande. Arbetet och medarbetarskapet ska gå i linje med de policy som Region Gotland utarbetat.

Arbetsuppgifter

På ungdomsmottagningen bedriver vi i huvudsak preventivmedelsrådgivning, STI-provtagning och samtalsstöd. Vi arbetar tvärprofessionellt och har ett nära samarbete i teamet kring patienten. I uppdraget som ungdomsmottagningen har ingår utåtriktat arbete på grund- och gymnasieskolor. Det är ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att vara anställd inom verksamhetsområde obstetrik/gynekologi (VOG).

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på ungdomsmottagning men vi välkomnar ansökningar från nyutexaminerade barnmorskor.

Du har ett engagerat och flexibelt förhållningssätt, vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Kvinnoavdelningar, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse, varaktighet ett år med möjlighet till tillsvidareanställning inom verksamhetsområdet obstetrik/gynekologi.
Antal tjänster
2
Kontakt
Kerstin Sjöblom
Enhetschef
0498-268215, 070-4477624
Ann Samuelsson
Facklig representant, Barnmorska
0498-268222
Ansökan
Referensnummer
A909466
Sök senast
2019-11-17
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

 

Logga

Barnmorska till ungdomsmottagningen Visby

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb