halsojobb.se

-->
 

Vi erbjuder
Reproduktionsmedicin är specialiserad på behandling av ofrivillig barnlöshet hos kvinnor och män. Vi arbetar framför allt med högspecialiserad vård såsom donation, PGD och fertilitetsbevarande behandlingar.

Arbetet är forsknings och kvalitetsinriktat där vi ligger i frontlinjen med att utarbeta nya behandlingsmetoder. Arbetet erbjuder möjlighet till egen utveckling och fördjupning.

Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten
Arbete innebär varierande arbetsuppgifter inom det reproduktionsmedicinska området. Som barnmorska ansvarar du för att tillsammans med läkare och laboratoriepersonal planera behandlingar, assistera på operation samt telefonrådgivning.

Vi strävar efter att arbeta i team inom de olika specialområdet som verksamheten innebär. Det är ett område som är under ständig utveckling och därmed erbjuder möjlighet till fördjupning och fortbildning.

Tjänsten är tillsvidare, heltid, 40 tim/vecka. Enstaka helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi söker
Vi söker dig som, tillsammans med andra yrkesgrupper, kan planera vård för patienter, framför allt högspecialiserade behandlingar, inom området reproduktionsmedicin. Du behöver också kunna assistera vid verksamhetens olika invasiva ingrepp. Du bör ha ett socialt och empatiskt förhållningssätt och kunna ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad barnmorska

Meriterande: Tidigare erfarenhet och kunskap inom området assisterad befruktning 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ungefär 650 medarbetare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Barnmorska till Reproduktionsmedicin, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb