halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och ger samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland byggs nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienten.

Vid en anställning är vi angelägna om att du känner dig välkommen och ges goda förutsättningar för en långsiktig utveckling i arbetet.

Inom verksamhetsområde obstetrik och gynekologi (VOG) finns gynekologisk mottagning, ungdomsmottagning och mödravård samt förlossning/BB och gynekologisk avdelning.

Vi söker nu en barnmorska med intresse för gynekologi. Din arbetsplats är på gynmottagningen. Du kommer bland annat att arbeta med fortsatt utveckling av vår dysplasiverksamhet. Du kommer arbeta i ett engagerat team bestående av sjuksköterska, barnmorska och undersköterska samt läkare.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på vår gynmottagning är dina arbetsuppgifter varierande med bland annat egen mottagning och telefonrådgivning.

Du har ansvaret för dysplasi med provtagning/uppföljning av patienter och utför arbetsuppgifterna inom området tillsammans med dina kollegor.

Du kommer också att arbeta med de övriga patienter som söker sig till vår gynmottagning.

Kvalifikationskrav

Du som söker är utbildad barnmorska med intresse för gynekologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom området men även nyutexaminerade barnmorskor är välkomna att söka tjänsten.

Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetssätt varför det är viktigt att du som person tycker om att arbeta med utveckling av verksamheten.
Du har en positiv inställning och ett engagerat och flexibelt arbetssätt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Kvinnoavdelningar, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse
Kontakt
Ann Samuelsson
Facklig representant, Barnmorska
0498-268222
Kerstin Sjöblom
Enhetschef
0498-268215, 070-4477624
Ansökan
Referensnummer
A910416
Sök senast
2019-11-17
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Barnmorska till gynmottagning

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb