halsojobb.se

logga

Barnmorska till cellprovtagning i Eskilstuna

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-12

Ansök nu

Barnmorska till cellprovtagning i Eskilstuna

OM UPPDRAGET
Nu söker vi en legitimerad barnmorska till Eskilstuna! Vi har mottagningsuppdrag för dig som är trygg i din roll som barnmorska och som har erfarenhet av cellprovtagningar. Uppdraget sträcker sig från omgående  och februari månad ut. Arbetstiderna är dagtid mån-fredag. 

Boende ingår!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter för leg barnmorska på mottagning, gäller gynekologisk cellprovtagning i första hand men även telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning kan förekomma

Som konsult bör du ha minst 2 års erfarenhet.  Det är starkt meriterande om du har möjlighet att arbeta kontinuerligt under en längre period.

DIN PROFIL
Legitimerad barnmorska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompentensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 

Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Barnmorska till cellprovtagning i Eskilstuna

Centric Care AB