halsojobb.se

Avlösaruppdrag till charmig, viljestark aktiv 4-årig pojke i Vellinge

Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Avlösaruppdrag till charmig, viljestark aktiv 4-årig pojke i Vellinge

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån SOL/LSS intentioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund önskar en avlösare som har spring i benen och kan hänga med i en 4-årings tempo. Pojken gillar att gå på Leos lekland, han är envis och har en stark vilja. I arbetet som avlösare arbetar du efter fasta rutiner, har ett stort tålamod samt ett lågaffektivt bemötande.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Detta uppdrag passar dig som studerar eller har en deltidsanställning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med autism är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan enstaka kvällar samt helgtjänstgöring. Flexibelt schema. Timanställning 30 tim/månad

Lön Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson

Verksamhetschef: Karolina Lindqvist

Dela detta jobb

Avlösaruppdrag till charmig, viljestark aktiv 4-årig pojke i Vellinge

Förenade Care AB