halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Avdelningschef till stöd och service

Ort
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Avdelningschef till stöd och service

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose kommuninvånarnas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. KSON har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Om tjänsten

I rollen som avdelningschef för avdelningen stöd och service till personer med funktionsnedsättning vid Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är du direkt underställd förbundsdirektören samt ingår i dennes ledningsgrupp. Du har ett övergripande verksamhets-, personal- och budgetansvar. I ansvaret för avdelningens personal och ekonomi skapar du förutsättningar för en säkrad kompetensförsörjning och en ekonomi i balans på kort och lång sikt. Avdelningen har ca 25 medarbetare inklusive två gruppledare. Avdelningen ansvarar för myndighetsutövning med stöd av bland andra Socialtjänstlagen och Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Avdelningen ansvarar också för att handlägga ansökningar om färd- och riksfärdtjänst, att verkställa beviljade boendeinsatser och att verkställa kontaktperson- och stödfamiljinsatser.

Som chef för avdelningen för stöd och service leder och utvecklar du verksamheten för att nå politiskt uppsatta mål där samverkan och samarbete, uppföljning och analys samt utveckling av arbetssätt och metoder är viktiga delar i ditt arbete. I ditt uppdrag skapar du en effektiv och rättssäker verksamhet med gemensamma mål, processer och styrdokument för att kunna erbjuda invånarna i Norrtälje bästa tänkbara service. I rollen ingår att ha ett nära samarbete med utförare i Norrtälje kommun och andra aktörer externt såväl som internt. Avdelningschefen representerar även kommunalförbundet i olika styrgrupper regionalt och samverkar med bland andra socialförvaltningen och centrala elevhälsan inom Norrtälje kommun.

Med värdegrunden tillit, öppenhet och pålitlighet som bas bidrar du till god kommunikation, dialog och samarbete. Du har intresse av att utveckla nya arbetssätt och bidrar till att skapa en innovativ kultur för att hitta unika lösningar som är både kvalitetshöjande och kostnadseffektiva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan akademisk examen som bedöms likvärdig. Du har lång erfarenhet av myndighetsutövning inom offentlig verksamhet, med fördel inom funktionshinderområdet, och att arbeta som ledare med personal- och budgetansvar. Prestigelöst och fokuserat motiveras du av att arbeta nära verksamheterna, operativt såväl som strategiskt med tydlig mål- och resultatstyrning. Vi letar efter dig med tydliga ledaregenskaper där du har förmåga att kommunicera, entusiasmera, skapa delaktighet och god arbetsmiljö med arbetsglädje. Du är en god lyssnare och vågar utmana och ifrågasätta för att utveckla verksamheten framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara resultatorienterad, beslutsför och strukturerad med fokus på kvalitet i arbetet. Du är engagerad och närvarande i ditt ledarskap. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du har helhetssyn och värnar om hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en intressant och unik arbetsplats.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid, tillsvidare 

Tillträde datum enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Kontaktpersoner

Förbundsdirektör

Maria Johansson, maria.johansson@norrtalje.se, 073-962 34 27

Facklig företrädare SSR

Cecilia Engman, cecilia.engman@norrtalje.se, 0176-71417

Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och vi har idag cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) hittar du på Norrtälje kommuns hemsida.

  • Norrtälje kommuns hemsida
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Avdelningschef till stöd och service

Norrtälje kommun