halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Audionom till diagnostikmottagningen på Hörsel och Balans

Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Audionom till diagnostikmottagningen på Hörsel och Balans

Audionom till diagnostikmottagningen på Hörsel och Balans

 

Varmt välkommen att söka tjänsten som audionom till vår nya mottagning på Karolinska i Huddinge! Vi bygger just nu Sveriges största mottagning för hörsel- och balansutredningar och söker därför två nya audionomkollegor. 

Vi erbjuder
Vi bygger just nu en ny mottagning på Karolinska i Huddinge, där vi flyttar samman våra två nuvarande diagnostikenheter till en stor mottagning. Där samlar vi all vår kompetens avseende hörsel och balansutredningar och oavsett om du är nyutexaminerad eller erfaren audionom får du hos oss möjlighet att utvecklas inom olika kompetensområden. Vi värdesätter ditt intresse för utveckling och forskning.

Vi erbjuder dig att arbeta i ett stort team av audionomkollegor där samarbete sker med läkare, undersköterskor, vestibularisassistenter, ingenjörer, medicinska sekreterare, vårdadministratörer och fysioterapeuter.

Självklart får du som anställd också ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten
På vår mottagning utreder vi patienter i alla åldrar. Vi arbetar bland annat med ton- och talaudiometri, impedans- och ABR-mätningar, kalorisktprov och otolittester. Vi utför även neonatal hörselscreening på nyfödda. Som audionom hos oss arbetar du med egna mottagningar men även med mätningar till läkarmottagningar. I rollen ingår även handledning av studenter samt deltagande i undervisning och föreläsningar. 

Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att känna dig trygg i ditt arbete. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.
  • Kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.
  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

Vidare ser vi gärna att du har ett engagemang för utveckling och kvalitetsarbete samt tycker om att arbeta i en utvecklande verksamhet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad audionom.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av arbete inom audionomyrket.

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SRAT Telefon
08-4424460,kansli@srat.se

 

 

Dela detta jobb

Audionom till diagnostikmottagningen på Hörsel och Balans

Karolinska Universitetssjukhuset