halsojobb.se

Arbetsterapeut till Ekhöjden

Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Arbetsterapeut till Ekhöjden

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ekhöjden på uppdrag av Sundbybergs stad. Boendet erbjuder 76 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger ca 2 km från Sundbybergs centrum, mitt emot Solvalla i ett naturskönt område. 

Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, gruppledare, Leva Livet Inspiratör med team, vaktmästare, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor och verksamhetschefer.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du ansvarar för arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med sjukgymnast, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
75 %. Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Morvarid Akbarin Verksamhetschef
Telefon: 072 854 39 09
E-post: morvarida@forenadecare.com

Evelina Sid Verksamhetschef 
Telefon: 072-854 39 20
E-post: evelinas@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Ekhöjden, Ekbacksgränd 6B, 172 37 Sundbyberg

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Ekhöjden

Förenade Care AB