halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeut till Arbetsterapi- och Sjukgymnastikenheten

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Arbetsterapeut till Arbetsterapi- och Sjukgymnastikenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du en arbetsplats som jobbar för gemenskap, kollegialt stöd och där man har roligt tillsammans? Söker du dessutom ett arbete där du ges möjligheter att utvecklas i din profession, som ny i yrket eller med erfarenhet som du kan bidra med hos oss? Tveka då inte att söka tjänsten som arbetsterapeut hos oss på Arbetsterapi och sjukgymnastikenheten. Vi är idag cirka 20 medarbetare, varav sju arbetsterapeuter som arbetar mot kirurg-, infektions- och ortopedavdelningarna samt bedriver handrehabilitering. 

Arbetsplatsen är belägen i Östersund, i vackra Jämtland med närhet till fjäll och Storsjön Som nyinflyttad till länet får du hjälp med att ordna bostad med gångavstånd till jobbet.

Arbetsbeskrivning

Varmt välkommen till oss! Nu söker vi dig som är nyfiken på eller tidigare arbetat inom slutenvården, med intresse att arbeta på kirurgavdelningarna. Vi har ett ständigt pågående förbättringsarbete i vilket vi bland annat sätter fokus på hur våra professioners kompetens ska användas för att ge god vård. Du arbetar i team med övriga kollegor på avdelningarna vilket förutsätter förmåga att samarbeta. Arbetet som arbetsterapeut är varierande. Utgångspunkten är alltid att utgå från patientens behov och förutsättningar. Du träffar många individer med olika diagnoser och tillstånd vilket gör arbetet spännande och utmanande. Du tar vara på och utvecklar den enskildes aktivitetsförmåga och delaktighet genom att bedöma fysiska, kognitiva och sociala färdigheter samt förskriva och prova ut hjälpmedel. Du har viktig roll i teamronder, vårdplanering/överrapportering mellan kommun, region och primärvård för att våra patienter alltid ska få en trygg och säker hemgång. Genom interna och externa utbildningar ger vi möjlighet till kompetensutveckling. Du introduceras av erfarna kollegor och erbjuds handledning. Vi tycker att det är viktigt att arbetsterapeuterna har reflektionstid och färdighetsträning i yrkesgruppen liksom extern handledning med alla på enheten. Vi verkar för ett medarbetarskap där alla är delaktiga, aktiva i sitt eget lärande och bidra till att driva verksamheten framåt med patienten i fokus. Vår strävan är att ständigt förbättra, tillvarata förslag och idéer och arbeta för mångfald. Vi ser fram emot din ansökan och att få en ny kollega hos oss!

Kvalifikationer

Legitimerad Arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet är meriterande.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Det kommer ske löpande urval, intervjuer och tillsättning så ansök så snart som möjligt!
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Thérése Kahm
Enhetschef
Telefon: 063-153742
Email: therese.kahm@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Carina Berntsdotter
Sveriges arbetsterapeuter
Telefon: 063-14 75 00 (vxl)
Email: carina.berntsdotter@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/615/2022
Sista ansökningsdag: 2022-08-15

 

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Arbetsterapi- och Sjukgymnastikenheten

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård