halsojobb.se

Arbetsterapeut till äldreboenden Norrtälje-Rimbo

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Arbetsterapeut till äldreboenden Norrtälje-Rimbo

Om oss

Inom Tioundra har vi 10 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser belägna både i Norrtälje, Rimbo och ute på landsbygden och skärgården Vi har även ett kortidsboende. 
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Tiohundra kommer införa kompetenstege för arbetsterapeuter vilket innebär att vi ser din kompetensutveckling som viktig.   
 
I vår enhet ingår sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter vilket ger oss möjligheten till att utveckla ett bra teamarbete. Blandningen av de olika patientgrupperna gör att du hela tiden lär dig nya saker, får nya utmaningar och får en bra bredd i din kompetens.   

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Du arbetar med kunden i ett team bestående av sjuksköterskor / undersköterskor / vårdbiträden/fysioterapeuter/arbetsterapeuter. Du handleder teamet i ett rehabiliterande arbetssätt. 
Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömningar, träning samt hjälpmedelsförskrivning. 
Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av verksamhet. Vi använder ett digitalt signeringsverktyg för ordinationer som legitimerad personal lägger in i systemet och vårdpersonalen signerar när det utförts. Dina och övriga teamets idéer och förslag till utveckling av verksamheten välkomnas. 
Tjänstgöringsgrad kommer vi tillsammans överens om, du får även flextid.
Du kommer att ha utbildningsuppdrag för omvårdnadspersonal tillsammans med din kollegor.
 
Anställningsintervjuerna sker löpande så vänta inte med din ansökan!
 
Om dig

Nu söker vi dig som vill arbeta i team kring våra kunder.
Du är legitimerad arbetsterapeut  
Erfarenhet av arbete med äldre och utbildning är meriterande. 
Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner. 
Körkort B för manuell växellåda och körvana är ett krav. Vi har tjänstebilar. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Legitimerad arbetsterapeut
Erfarenhet av äldreomsorg
Erfarenhet av utbildning

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till äldreboenden Norrtälje-Rimbo

Tiohundra AB