halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeut till äldreboende i Järfälla

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Arbetsterapeut till äldreboende i Järfälla

boende.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en arbetsterapeut till våra verksamheter i Järfälla.

Uppdraget är fördelat mellan A&O:s tre boenden i Järfälla.

Smedens äldreboende i Kalhäll. Nybyggt, öppnade september 2021. 54 boenden, fördelat på sex avdelningar. Lönnens äldreboende i Jakobsberg. 58 boende, fördelat på sex avdelningar samt Lindens äldreboende i Jakobsberg. 40 platser, fördelade på fyra avdelningar.

Fördelningen av arbetstider, planeras med respektive verksamhet. Det kan förkomma att man delar sin dag mellan två verksamheter.

 

Beskrivning av kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 100% med tjänstgöring dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till äldreboende i Järfälla

A&O Ansvar och Omsorg