halsojobb.se

Arbetsterapeut - Sommaren 2019 - Hälsa, sjukvård och rehab

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Arbetsterapeut - Sommaren 2019 - Hälsa, sjukvård och rehab

 Omsorgsförvaltningen söker legitimerad arbetsterapeut för semestervikariat.

 

 Arbetsuppgifter

Du blir en av tre arbetsterapeuter som tillsammans med sjukgymnast, tekniker samt handläggare för bostadsanpassning/syn- och hörselinstruktör utgör Kommunrehab. Målgruppen är patienter inom hemsjukvården i ordinärt och särskilt boende. Vår största målgrupp är äldre men alla åldrar kan förekomma.

Som arbetsterapeut ingår du i teamet runt patienten och tillgodoser och samordnar patientens samlade behov av arbetsterapi. Du arbetar självständigt med utredning, bedömning och behandling exempelvis utprovning av hjälpmedel samt bostadsanpassning. I arbetet ingår även handledning av personal samt anhöriga. 

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig som är ansvarsfull, initiativrik och kan organisera och planera din tid. Att kunna handleda och entusiasmera omvårdnadspersonal är meriterande. Vi ser gärna att du är trygg i din profession och har ett intresse för äldre människor.

Meriterande är erfarenhet av teamarbete inom äldreomsorg och funktionshinderverksamhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, yrkeserfarenhet och god samarbetsförmåga. Arbetet kräver körkort samt god datorvana.

Kontaktperson
Fredrik Karlsson epost: fredrik.karlsson@tanum.se, 0525-181 75 eller Maria Engelbrektsson epost:
maria.engelbrektsson@tanum.se 0525–18535 Din ansökan med cv senast 2019-05-31.
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Arbetsterapeut - Sommaren 2019 - Hälsa, sjukvård och rehab

Tanums kommun