halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeut Akutsjukvård och handledarskap KUA

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Arbetsterapeut Akutsjukvård och handledarskap KUA

Är du arbetsterapeut och vill arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö? Har du ett särskilt intresse av interprofessionellt lärande, utbildning och pedagogiskt handledarskap inom arbetsterapi för framtida kollegor? Ta då chansen att vara med och forma framtidens arbetsterapi tillsammans med oss!

Vi söker nu en kollega med intresse av akutsjukvård som inkluderar ett pedagogiskt uppdrag som handledare inom en klinisk utvecklingsavdelning (KUA) vid Huddingesiten.

Vi erbjuder

 • Att bli en del av ett högspecialiserat team.
 • Nära samarbete med arbetsterapeutkollegor och handledarkollega inom KUA.
 • Erfarenhet av att arbeta med hela vårdkedjan, både inom slutenvård och öppenvård.
 • Erfarna kollegor, många med specialistkompetens inom området.
 • En tjänst som innefattar komplexa och utmanande frågor där ditt arbete verkligen gör skillnad.
 • Individuellt anpassad introduktion.
 • Kontinuerlig kompetensutveckling för att utvecklas i din roll som arbetsterapeut.

Karolinska Universitetssjukhuset fortsätter arbetet med att forma och utveckla verksamheten utifrån patientens behov och att arbeta i interprofessionella och interdisciplinära team. En del av denna utveckling är att arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans bildar en gemensam medicinsk enhet med cirka 200 medarbetare. Arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns inom såväl slutenvård som öppenvård och i de flesta av sjukhusets specialistområden.

Om tjänsten

Tjänsten är förlagd inom ME Arbetsterapi och fysioterapi. Här utförs såväl planerad som akutkirurgi inom bland annat trauma, transplantation och rekonstruktiv ortopedi. Det pedagogiska uppdraget som handledare vid den kliniska utbildningssavdelningen (KUA) utgör en viktig utbildningsplattform för interprofessionellt lärande i samarbete med Karolinska Institutet och är även en integrerad del av grundutbildningen för arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och sjuksköterskor. Aktuell tjänst bedrivs i nära samarbete med idag verksamma arbetsterapeutiska kollegor inom temaområdet Akut och Reparativ Medicin med uppdrag inom såväl slutenvård som öppenvård (handmottagning).

Utöver det pedagogiska uppdraget kommer du även tillsammans med kollegor bedriva tidiga interventioner så som bedömning av patientens aktivitetsförmåga, behandling, träning och de arbetsterapeutiska insatser som patienten är i behov av samt planering av fortsatt vård/behandling. Detta görs även i nära samarbete med övriga professioner, exempelvis läkare och fysioterapeut.  

Annonsen avser en tillsvidaretjänst, med start enligt överenskommelse.

Vi söker dig

Vi söker dig som:

 • Har ett tydligt intresse av interprofessionellt lärande, pedagogik och handledarskap.
 • Har stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning.  
 • Har god interaktions- och kommunikationsförmåga med både kollegor och andra yrkesprofessioner.  
 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Har väl grundade och tydliga värderingar samt förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i arbetet.
 • Trivs med att arbeta mot mål och fokuserar på resultat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är mån om att följa Karolinskas olika rutindokument inklusive basala hygienrutiner och klädregler.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att arbeta inom svensk hälso- och sjukvård.

Meriterande:

 • Magisterexamen arbetsterapi.
 • Handledarutbildning och/eller erfarenhet av pedagogisk erfarenhet.
 • Erfarenhet av akutsjukvård som arbetsterapeut.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas vid denna rekrytering. Tillsättning av tjänst sker efter erforderliga beslut. Intervjuer och urval sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Individuell lönesättning tillämpas.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Arbetsterapeut Akutsjukvård och handledarskap KUA

Karolinska Universitetssjukhuset