halsojobb.se

Bernadotte äldreboende

Har du ett genuint intresse för människor? Vill du ha ett arbete där du gör skillnad?
Välkommen att arbeta hos oss inom äldreboende!

Med 4 000 medarbetare är vi Uppsalas största leverantör av tjänster inom vård och omsorg. Vårt mål är att också bli Sveriges bästa!
Vi hoppas att du vill vara med oss på den resan. Med ett genuint intresse för människor ser du vad som behöver utvecklas för att vi ska bli ännu bättre än idag. Vi tror på kraften i mötet mellan människor och hos oss kan du göra skillnad, både för vår verksamhet och för de människor vi finns till för.

Här kan du läsa mer om Uppsalas vård- och omsorgsverksamheter (https://vardochomsorg.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Vi arbetar tillsammans i team med kunden i fokus. Vi handleder varandra utifrån våra unika kompetenser på arbetsplatsen. I mötet får du möjlighet att dela med dig och ta del av andras kunskap och erfarenhet som kan leda till kvalitetsutveckling och din egen kompetensutveckling. Det variationsrika arbetet tar vara på din förmåga att kunna anpassa och prioritera arbetsuppgifter i en händelserik vardag.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla:

• Egna bedömningar av ADL, förflyttningsmöjligheter, hjälpmedelsbehov.
• Vårdplanering, prova ut och föreskriva hjälpmedel.
• Ansvar och tillsyn av MTP samt genomföra MMT-test.

Vi arbetar med kvalitetsutveckling med vårdtagaren i centrum, där du som arbetsterapeut ingår i flera olika team bestående av sjuksköterskor, läkare och omvårdnadspersonal, chefer och administratörer. Din roll som arbetsterapeut innebär säkerställande av patientsäker vård.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom äldreomsorgen och av demensvård. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift, är van att använda dator och dokumentera.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Pip Engkvist, verksamhetschef Bernadotte, 018- 727 87 34

Facklig företrädare:
Sveriges Arbetsterapeuter, Anna Näslund, 018-727 69 93

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsterapeut

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Dela detta jobb