halsojobb.se

Arbetsterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Arbetsterapeut

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i sju kommuner och sysselsätter omkring 900 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Linden och Lönnen ,Järfälla kommun
Lindens äldreboende har 40 permanenta platser.2 somatiska en psykogeriatrisk samt en demens avdelning med 10 boende vardera
Lönnens äldreboende har 58 boende och 6 avdelningar
3 somatiska och 3 demens med 9-10 boende vardera

Som arbetsterapeut samarbetar du med sjukgymnast/fysioterapeut och delar du din tid mellan vårdboendena. Organisatoriskt ingår arbetsterapeuten i ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och sjukgymnast/fysioterapeut.

Arbetsterapeutens uppgift är att tillsammans med sjukgymnasten bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Du gör olika bedömningar såsom ADL, förflyttning och bedömning av hjälpmedelsbehov för att få en helhetsbild av vad den boende behöver för att klara vardagen. Vidare ingår förskrivning, utprovning samt uppföljning av hjälpmedel. Handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention och deltagande i vårdplaneringar är viktiga delar av arbetet.
Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du är en legitimerad arbetsterapeut med några års erfarenhet och har ett rehabiliterande förhållningssätt.


Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsgrad 75%

Sista ansökningsdag 2019-11-30

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Kontaktperson:
Pernilla Wåhlin
08-58029550
Pernilla.wahlin@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Arbetsterapeut

A&O Ansvar och Omsorg