halsojobb.se

Arbeta på dina villkor!

Företag Medpeople
Ort
Utgår

2019-04-06

Ansök nu

Arbeta på dina villkor!

Medpeople erbjuder möjligheten att utveckla din karriär och ge dig som konsult mer flexibilitet och frihet i din yrkesroll.
Med en onlinetjänst vars app ger direkt tillgång till tillfälliga uppdrag som annonseras från anslutna vårdgivare sker hela flödet, från ansökan till tidrapportering,  direkt i appen och helt utan mellanhänder. 

Vi vet hur viktigt det är att det finns alternativa arbetsmodeller för de som inte kan eller vill arbeta heltid på ett fast schema. Genom Medpeoples plattform kan du arbeta hur lite eller mycket du önskar, välj själv direkt i appen bland de uppdrag som passar dig!

Genom appen har du också möjligheten att prova på olika arbetsgivare under samma period. Kanske önskar du jobba både inom den öppna- och den slutna vården. Detta ger dig en utmärkt förutsättning för att bredda din kompetens och bli än mer attraktiv på arbetsmarknaden. Det är möjligt när du arbetar via Medpeoples plattform.

Genom oss kan du välja om du vill ha lön eller fakturera. Vi tycker det är roligt att allt fler blir egna företagare och det vill vi underlätta.  Därför erbjuder vi en flexibel faktureringsmodell och ett automatiserat system för fakturaunderlag, direkt i din app. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Vill du veta mer? Ladda ner vår app och registrera dig idag, det tar endast ett par minuter!

https://medpeople.app.link/T9oKyxe6eS

Dela detta jobb

Arbeta på dina villkor!

Medpeople