halsojobb.se

ÄR DU RÖNTGEN- ELLER SJUKSKÖTERSKA SOM VILL GÖRA SKILLNAD FÖR KVINNOR?

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-07

Ansök nu

ÄR DU RÖNTGEN- ELLER SJUKSKÖTERSKA SOM VILL GÖRA SKILLNAD FÖR KVINNOR?

Vi söker dig som vill arbeta som mammografisköterska och vara med och utveckla vår mammografiverksamhet i Örebro.

VAD

Vi erbjuder dig anställning i ett företag med korta beslutsvägar och en bra varierad mix mellan screening, kliniskt arbete och kontinuerlig metodutveckling.

Att arbeta med screeningmammografi innebär att man dagligen möter många kvinnor i alla åldrar. Arbetet är stimulerande då man på kort tid ska etablera en god kontakt med kvinnan, genomföra undersökningen på ett professionellt sätt och få kvinnan att vilja återvända nästa gång.

I den kliniska verksamheten utför vi alla nödvändiga undersökningar och provtagningar vid ett och samma tillfälle. Samma sjuksköterska följer patienten hela vägen. Vi har ny utrustning med den senaste teknologin som t.ex tomosyntes och kontrastförstärkt mammografi och vi roterar på alla förekommande arbetsuppgifter.

På mammografimottagningen arbetar vi länsövergripande med både screeningundersökningar och remisspatienter/utredningar. Varje år bjuder vi in drygt 30 000 kvinnor till screeningmammografi och utför drygt 7000 kliniska undersökningar

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där din insats absolut kommer att göra skillnad. Dessutom blir du en del av ett arbetsteam med mycket värme och stor energi som varje dag gör det lilla extra för de kvinnor vi möter.

Vi arbetar dagtid måndag-fredag och enbart enstaka lördagar. Vi arbetar inga röda dagar eller nätter.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person har förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som besöker oss, vid såväl hälsoundersökning som i det kliniska arbetet. Du arbetar datorbaserat, strukturerat, kvalitetsmedvetet och gillar när det är högt tempo. Vi tror även att du är omtänksam, har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i laget.

Du har dessutom:

Legitimation som röntgensjuksköterska eller sjuksköterska

Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av mammografi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med start snarast eller efter överenskommelse.

VAR

Du kommer att arbeta i Örebro, i en arbetsgrupp som består av röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, läkare, medicinsk vårdadministratör samt driftchef. Vi är ett glatt gäng i blandad ålder som känner att vårt arbete verkligen gör skillnad. Vi har ett gott och nära samarbete inom vårdkedjan för bröstcancer.

Unilabs är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Av våra totalt 12 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1300 i Sverige. Våra mammografiverksamheter bedriver vi på 24 enheter runt om i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se.

INTRESSERAD?

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

För frågor om tjänsten kontakta driftchef Susanne Lilja via mail på susanne.lilja@unilabs.com alternativt över telefon på 0729836164, 0196023089 alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com

Dela detta jobb

ÄR DU RÖNTGEN- ELLER SJUKSKÖTERSKA SOM VILL GÖRA SKILLNAD FÖR KVINNOR?

Unilabs