halsojobb.se

ÄR DU RÖNTGEN- ELLER SJUKSKÖTERSKA SOM VILL BIDRA I KAMPEN MOT BRÖSTCANCER?

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

ÄR DU RÖNTGEN- ELLER SJUKSKÖTERSKA SOM VILL BIDRA I KAMPEN MOT BRÖSTCANCER?

Är du en röntgensjuksköterska eller sjuksköterska som är intresserad av mammografi och som vill arbeta nära och verkligen göra skillnad för kvinnor? Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra mammografiverksamheter på Helsingborgs sjukhus och på sjukhuset i Landskrona.

VAD

Vi erbjuder dig anställning i ett företag med korta beslutsvägar en bra mix mellan screening, kliniskt arbete och kontinuerlig metodutveckling.

Att arbeta med mammografi innebär att man dagligen möter många kvinnor i alla åldrar. Arbetet är stimulerande då man på kort tid ska etablera en god kontakt med kvinnan, genomföra undersökningen på ett professionellt sätt och få kvinnan att vilja återvända nästa gång. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter med screening, kliniskt arbete och kontinuerlig metodutveckling. Vi roterar på alla förekommande arbetsuppgifter. Ett intressant och varierande arbete, mycket mer än vad många tror.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du blir specialist inom din profession, och vad är då bättre än bröst? Dessutom blir du en del av ett arbetsteam med mycket värme och stor energi som varje dag gör det lilla extra för kvinnorna vi möter.

Vi arbetar dagtid måndag-fredag 07.30-16.30 och inga helger, röda dagar eller nätter.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person har förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som besöker oss, vid såväl hälsoundersökning som i det kliniska arbetet. Du arbetar datorbaserat, strukturerat, kvalitetsmedvetet och gillar när det är högt tempo. Vi tror även att du är omtänksam, har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i laget.

Du har dessutom:

Legitimation som sjuksköterska eller röntgensjuksköterska

Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av mammografi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med start snarast eller efter överenskommelse.

VAR

Du kommer arbeta i Helsingborg och Landskrona i en arbetsgrupp som består av röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, läkare samt driftchef. Vår mammografiavdelning ingår i ett Bröstcentrum tillsammans med Bröstkirurgen och Cyt/Pat avdelningen.

Unilabs är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1300 i Sverige.

Våra mammografiverksamheter bedriver vi på 20 enheter runt om i Sverige. Med hjälp av våra ca 150 kompetenta medarbetare genomför vi ungefär 350 000 screeningundersökningar och 65 000 kliniska undersökningar varje år. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se.

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta driftchef Charlotta Emilsson över mail på Charlotta.Emilsson@unilabs.com alternativt över telefon på 0731598174 alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

ÄR DU RÖNTGEN- ELLER SJUKSKÖTERSKA SOM VILL BIDRA I KAMPEN MOT BRÖSTCANCER?

Unilabs